Haber

‘Lig’i bitirmeyeceğiz’ pankartını unutun! Erden Timur’un iddiaları yutulmayacak: Vahim durumlar var

galatasaraySportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Erden Timur, 2-0 galip geldiği Adana Demirspor karşılaşmasının ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

“ÖNEMLİ DURUMLAR VAR”

Erden Timur’un sözleri, “Zor durumlar var. Lig bitince her şeyi anlatacağız, tansiyonu yükseltmek istemiyoruz. Belli ki puan farkını azaltmak istemişler, gerçekten bir masa başı operasyon var.”

İşte Timur’un açıklamaları:

3 hafta üst üste kırmızı kart pozisyonlarında VAR devreye girmedi. Açıkçası, puan farkını azaltmak için böyle bir şey yapıldı.

“yasak vardı”

10 hafta VAR cezamız vardı, şimdi kırmızı kart yasağı olduğunu görüyoruz. Kazanmak hiçbir şeyi değiştirmez. Futboldaki bu gerilimi artırmamak için sessiz kalıyoruz.

“Belli ki bir operasyon var.

Belli ki net bir işlem var. Gerçekten bir masa sorunu var.

“HAYATIMIZA KATILDI”

Artık aramızda kaldı. Puan farkının açılmak istenmediği açık. Ligin sonunda her şeyi rekorlarla anlatacağız. Bunu şimdi yapmamızın sebebi gerilimi tırmandırmak değil. Şampiyonluk için kenetlendik.

“MAYIS BİZİM”

“Şampiyonluğa bağlıyız. Bizi bu yoldan hiçbir şey alıkoyamaz. Mayıslar bizim. Buna hiçbir şekilde engel olunamaz.

“ÖNEMLİ DURUMLAR VAR”

Lig bittiğinde her şeyi açıklayacağız. Vahim durumlar var.”

“BU ÇOK AÇIK”

Puan farkını açmamız istenmiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, hepimiz çok uyanık olacağız. 5-0 kazansak bile bu tip hataları konuşacağız! Yapılanlar çok açık.

“HER ŞEY GELİYOR”

Hem yayıncı kuruluş, hem MHK, hem de TFF. Hepsi gelecek. Bazı çok ciddi sorunlar var. Lig bittiğinde her şeyi açıklayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu