Haber

Beşiktaş, Barcelona’dan 4 futbolcuyu gündemine aldı

Süper Lig’de sezonu üçüncü sırada tamamlayan ve yeni sezona hazırlanan Beşiktaş’ta Sportif Yönetici Ceyhun Kazancı’nın Barcelona Futbol Direktörü Mateu Almanya ile görüşmesinin ardından İspanya’dan yeni bir tez gündeme geldi.

İspanyol basınından Relevo, Beşiktaş’ın Katalan devinden 4 oyuncuyla ilgilendiğini iddia etti. Bu isimler; Samuel Umtiti, Sergino Dest, Alex Collado ve Franck Kessie olduğu söyleniyor.

Beşiktaş, oyuncular hakkında bilgi aldı

Bu isimler arasında Umtiti’nin son dönemi kiralık olarak Lecce’de geçirdiği hatırlatıldı. Fransız futbolcunun Barcelona’dan ayrılacağı ancak bu kez gideceği kadronun Lecce olmayacağı kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcuyla İtalya’dan bazı takımların ve eski takımı Lyon’un da ilgi gösterdiği iddia edildi.

Öte yandan Beşiktaş’ın durumu hakkında bilgi aldığı bir başka isim olan Alex Collado için Yunanistan’dan ilgi olduğu iddia edildi.

4 oyuncuyla da ilgileniyor

Franck Kessie’nin bir İngiliz ekibi tarafından çok yakından takip edildiği vurgulandı. Kessie’nin maaşının yüksek olması ve kalma isteği nedeniyle ayrılmasının kolay olmadığı belirtildi.

Beşiktaş’ın hakkında bilgi edindiği bir diğer isim olan Sergino Dest, geçtiğimiz sezonu Milan’da kiralık olarak geçirmişti. 22 yaşındaki sağ bekin Katalan ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu